Over ons

OVER ONS

hartelijk dank voor de door u getoonde intresse in ons bedrijf. Arrow racing events staat garant voor een persoonlijke service en directe aanpak, vandaar ook dat wij door middel van deze extra informatie inzicht willen geven in onze organisatie, wie we zijn en wat wij voor u kunnen betekenen. In de rubriek "ons aanbod" kan u alle info terug vinden over elke faciliteit die wij aanbieden. Hieronder stellen wij ons zelf nog even persoonlijk voor. Rob Reynders, Arthur Zeelmaekers. 


Ik ben Rob Reynders,

Al van kindsbeen af ben ik op het circuit te vinden, sinds 2002 ben ik een stapje verder gegaan dan enkel toeschouwer, en heb ik veel verschillende taken vervuld.   Zo ben ik actief binnen de organisatie van Lotus On Track waar ik beschikbaar ben als instructeur. Als instructeur heb ik klanten van elk niveau mogen coachen, zowel de ervaren racepiloot die de laatste tienden er wil afschaven als ook de beginnende piloot die net zijn eerste stapjes op circuit zet. 

Gedurende mijn carriere heb ik ook de kans gehad om als Chef strategie te mogen functioneren bij de BMW Clubsport trophy. Mede dankzij een uitgekiende pitstop strategie en het lezen van de koers zijn we verschillende keren vanuit een verloren positie toch kunnen terugkeren naar de leiding. Uiteindelijk zijn we op 2 jaar tijd Kampioen en Vicekampioen BMW clubsport trophy geworden.

Uiteraard kruip ik ook zelf achter het stuur. Zo heb ik oa een BMW clubsport, Toyota Yaris cup, Opel Speedster en een Peugeot 206GTI cup over de mooiste circuit’s die europa rijk is mogen sturen. Ook treed ik vanaf 2018 aan in de DNRT 206GTI cup

Om al deze juweeltjes zo goed mogelijk te beheersen heb ik ook geinvesteerd in curussen, zo heb ik de RACB cursus hoge prestaties gevolgd en de Engelse Carlimits Driver Training day’s .

Het oprichten van Arrow Racing Events is een logisch gevolg om mijn uiteenlopende ervaring te bundelen en jullie op een veilige manier een topdag te laten beleven waar je nog maanden van zult nagenieten.

Ik ben Arthur Zeelmaekers 

Op mijn 10 jarige leeftijd reed ik voor de eerste keer met de karts rond, dit was ook meteen het begin van mijn race leven. Het begon met het huren van indoor karts waarna het wedstrijden werden. In deze wedstrijden reed ik een aantal mooie resultaten. Het bleef uiteindelijk niet met het huren van indoor karts en de volgende logische stap kwam er, rijden met eigen karts op de mooiste circuits van de benelux. Dit smaakte naar meer en daar kwam dan de Peugeot op het juiste moment, hiermee heb ik de kriebels van het circuit rijden te pakken gekregen door heel wat trackdays te rijden. Dit jaar neem ik dan ook deel aan de Peugeot 206GTI cup. In het jaar 2019 heb ik dan ook deelgenomen aan de 24u van Zolder.